Bioskop LKC-a: Repertoar do 25.08.2019.

ANGRY BIRDS FILM 2 (3D)

Glumac: Boris Milivojević, Čoda, Djixx, Dule, Duxa, Đogani, Kendi, Kocka AXE, MC Sajsi, Ruža Rupić, Sanja Vučić, Slobodan Tešić, Stefan Bundalo, Yasserstain
Reditelj: John Rice, Thurop Van Orman
Žanr: Animirani, Avantura, Komedija
Jezik: Srpski
Format: 3D
Datum: 22.08.2019. – 25.08.2019.
Projekcija filma: od 18h
Cena ulaznice: 300 din.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.

Ekipu sinhronizacije čine influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

https://www.youtube.com/watch?v=q_AYa9IBIi4&feature=youtu.be

BILO JEDNOM… U HOLIVUDU

Glumac: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Luke Perry, Margot Robbie
Reditelj: Quentin Tarantino
Žanr: Drama, Triler
Datum objave: 15/08/2019
Jezik: Engleski
IMDB rejting: 8.3
Format: 2D
Datum: 22.08.2019. – 25.08.2019.
Projekcija filma: od 20h
Cena ulaznice: 200 din.

„Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LA-u.
Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u sveetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).

https://www.youtube.com/watch?v=Q_PBDUkt5C0&feature=youtu.be