Bioskop LKC: Repertoar do 03.07.2019.

Film: TAJNI AGENT MJAU
Format: 3D
od 27.06. do 03.07.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: animirani, avantura, porodični
Trajanje filma: 92 min.
Režija: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Sinhronizovano

SADRŽAJ
Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.
Bazirano na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

 Film: ANNA
Format: 2D
od 27.06. do 03.07.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: akcija, triler
Trajanje filma: 119 min.
Režija: Luc Besson
Uloge: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy…

SADRŽAJ
Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

 Film: ANABEL 3 – POVRATAK KUĆI
Format: 2D
od 27.06. do 03.07.2019.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: horor, misterija, triler
Trajanje filma: 106 min.
Režija: Gary Dauberman
Uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace…

SADRŽAJ
Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.