Bioskop LKC: Repertoar do 20.02.2019.

Film:  LEGO FILM 2

Format: 2D
od 14.02. do 20.02.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Trajanje filma: 107 min.

Žanr: animirani, avantura

Režija:  Mike Mitchell

Titlovano

Sadržaj: Malo koji film je toliko oduševio kako publiku, tako i kritiku kao 2014. godine ‘Lego film’. A sad nam stiže i drugi deo,

animirani film ‘LEGO 2’ radnju nastavlja na mestu gdje se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno sretan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl , mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi.

Film:  ALITA – BORBENI ANĐEO

Format: 3D
od 14.02. do 20.02.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Trajanje filma: 120 min.

Žanr:  akcija, fantazija

Režija:  Robert Rodriguez

Uloge: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly…

Sadržaj: Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/tehničkim implantantima) po imenu Alita (Rosa Salazar) koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo (Kristof Valc) pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene.

Osim Roze Salazar, u ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof Valc, Dženifer Koneli i Maheršala Ali. Među glumačkom ekipom su i mlade glumice Eiza Gonzales i Lana Kondor.

Film: SREĆAN DAN SMRTI 2

Format: 2D
od 14.02. do 20.02.2019.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Trajanje filma: 100 min.

Žanr: horor, triler

Režija:  Christopher Landon

Uloge: Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard…

Sadržaj:

Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje, SREĆAN DAN SMRTI 2.