Bioskop LKC: Repertoar do 29.05.2019.

Film: POKEMON DETEKTIV PIKACHU
Format: 3D
od 23.05. do 29.05.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: animirani, porodični, avantura
Trajanje filma: 104 min.
Režija: Rob Letterman
Uloge: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Bill Nighy…

SADRŽAJ
Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harija Gudmena, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikaču će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima I otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokemon svet.

 

Film: ALADIN
Format: 3D
od 23.05. do 29.05.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: avantura, fantazija, porodični
Trajanje filma: 128 min.
Režija: Guy Ritchie
Sinhronizovano

SADRŽAJ
U filmu „ALADIN“ igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi.
Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.

 

Film: UTEJA: 22. JUL
Format: 2D
od 23.05. do 29.05.2019.
Projekcije filma od 21.15h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: drama, triler
Trajanje filma: 93 min.
Režija: Erik Poppe
Uloge: Andrea Berntzen, Elli Rhiannon Müller Osborne…

SADRŽAJ
Film je zasnovan na istinitoj priči!
Priča prati osamnaestodogišnju Kaju i njene prijatelje koji su se zatekli u žarištu ovog terorističkog napada. Na ostrvu Uteja u trenutku napada je bilo preko 600 tinejdžera, koji su spas od pomahnitalog ubice tražili po stenama, iza drveća i u zgradama.