Biskop LKC: Repertoar do 13.06.2019.

Film: TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2
Format: 3D
od 06.06. do 13.06.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: animirani, komedija, avantura
Trajanje filma: 86 min.
Režija: Chris Renaud
Sinhronizovano

SADRŽAJ
U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Film: PIRANE
Format: 2D
od 07.06. do 12.06.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: krimi, drama
Trajanje filma: 105 min.
Režija: Claudio Giovannesi
Uloge: Francesco Di Napoli, Viviana Aprea…

SADRŽAJ
Radnja filma “Pirane” se dešava u Napulju 2018. Šestorica 15-ogodišnaka žele da zarade novac, da nabavljaju dizajniranu odeću i nove skutere. Oni se igraju oružjem i jure skuterima da osvoje moć u napuljskom kvartu. Sa iluzijom da dovode pravdu u svoj kraj grada, oni čine dobro kroz zlo. Oni su kao braća, ne plaše se zatvora ili smrti, i znaju da je jedina mogućnost da se sve dešava brzo. Nesvesni svog mladog uzrasta žive u ratu, a kriminalni život će ih dovesti do nepovratnog izbora: da žrtvuju ljubav i prijateljstvo.

Film: ROCKETMAN
Format: 2D
od 06.06. do 12.06.2019.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: drama, biografski, muzički
Trajanje filma: 121 min.
Režija: Dexter Fletcher
Uloge: Richard Madden, Bryce Dallas Howard…

SADRŽAJ
Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu ROCKETMAN takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.