“Električni Orgazam” najavio koncert u Leskovcu: “Obećavamo Leskovčanima dobru zabavu”

FOTO:Goranka Matić

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih rok grupa „Električni Orgazam“ najavila je koncert u Leskovcu u okviru turneje „Gde smo sad?“.

Legendarni rokeri će u okviru pomenute turneje održati četiri koncerta na jugu Srbije,i to:

15. Decembar – Pirot ( klub Tvrđava)
16. Decembar – Niš (Feedback)
21. Decembar – Vranje (Darkwood)
22. Decembar – Leskovac (Tesla bar)

Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?“, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?“ donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Pred predstojeći koncert u Leskovcu, frontmen “Električnog Orgazma”, Srđan Gojković Gile je izjavio: „U Leskovcu dugo nismo svirali.Mislim da ima barem deset godina od našeg poslednjeg nastupa, koji mi je ostao u jako lepom sećanju. Klub je bio dupke pun, a atmosfera prava južnjačka. U međuvremenu se dosta toga desilo sa „Orgazmom“ i jedva čekamo da našim prijateljima u Leskovcu prezentujemo gde je „Orgazam“ danas. Kako čujem, u ovom gradu vlada ogromno interesovanje za naš koncert, i obećavamo Leskovčanima dobru zabavu.“

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za koncert u Leskovcu po ceni od 600 dinara mogu se kupiti svakog dana u Tesla baru,na adresi Bulevar Oslobođenja 92.Broj karata je ograničen!

FOTO:Goranka Matić