“Kendi” i “Aristokrat ekipa” u subotu u Nišu!

Jedan od najtalentovanijih mladih hip hop izvođača u Srbiji Kendi održaće posle dužeg vremena samostalni koncert u Nišu, u okviru ovogodišnje promocije albuma “Dodirne tačke” u subotu, 15. juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), uz podršku svog sastava poznatijeg kao Aristokrat ekipa.

Kendi (rođen u Aleksincu 1989) je na domaćoj sceni već više od decenije, ali je pravi proboj na veliku pozornicu napravio pre sedam godina  sa pesmom “Arapske pare”, koja je do sada ostvarila preko 30 miliona pregleda na YouTube kanalu.

Ubrzo nakon  toga je obelodanio svoj novi pseudonim Pablo Kenedi i pod tim imenom izbacio album “Trap je mrtav”. Kendi je sa Pablom stekao armiju novih i mladih fanova, o čemu svedoče višemilionski pregledi svake pesme sa albuma, kao i rasprodati nastupi širom Srbije i regiona.

Kendijev poslednji album „Dodirne tačke“ izašao je krajem juna prošle godine i sa njega su se najviše izdvojili hitovi „Nadimak“ i „Pištolji“.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti do subote, 15. juna do 14h  na prodajnim mestima Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6). Na ulazu u klub Oxygen, od 20h cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara!