Leskovac: Bioskop LKC-a – Repertoar od 16.11. do 22.11.2017.

Film: UBISTVO U ORIJENT EKSPRESU
Format: 2D
od 16.11. do 22.11.2017.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Trajanje filma: 114 min.
Režija: Kenneth Branagh
Uloge: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley…

Sadržaj:

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser i predvodnik sjajne glumačke ekipe, i to Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

Film: LIGA PRAVDE
Format: 3D
od 16.11. do 22.11.2017.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Trajanje filma: 120 min.
Režija: Zack Snyder
Uloge: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill…

Sadržaj:

Podstaknut ponovnom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Betmen i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju. Uprkos formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Akvamen, Siborg i Fleš, možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmera..

Film: DRUŽINA IZ DŽUNGLE
Format: 3D
od 16.11. do 22.11.2017.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Trajanje filma: 97 min.
Režija: David Alaux
Uloge: Paul Borne, Philippe Bozo, Pascal Casanova…

Sadržaj:

Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć svoje vojske babuna.