Niš: DEL ARNO BAND 9.juna u Nišu!

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville jazz festivalu, najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora DEL ARNO BAND održaće nakon punih pet godina samostalni celovečernji koncert u Nišu, u subotu, 9.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h.

Novi set, novi momenti na koncertnoj listi i svakako dobre stare omiljene pesme iz bogate karijere koja traje više od tri decenije, deo su programa koji će grupa predstaviti u Nišu. DAB će ovom prilikom Nišlijama predstaviti premijerno čak dva nova singla „Meni se okreni“ i „Stari lek“ i na taj način se odužiti publici za dugogodišnju vernost.

Foto: Mikica Andrejić

Del Arno Band se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom Jenđe. Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme „Treći svijet“ grupe Haustor. Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa svog novog albuma, sa kojeg će publika moći da čuje dve nove pesme premijerno 9. juna u Nišu!

Foto Luka Radulović

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 700 dinara mogu se kupiti od četvrtka, 17.maja u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara do subote, 9.juna do 14h u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na ulazu u Dvorište Univerziteta, od 20h, cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

 

Foto: Slavoljub Radojević