Niš: Urnebesna komedija KO VAMA DADE PREDSTAVU, Dom Vojske 10.04.2019.

RIJALITI URNEBESNA KOMEDIJA
Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo – folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.
Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo – folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.
Među akterima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija, a tu su još i Igor Lazić Niggor, Zorana Pavić i Nenad Škundrić.
Predstava je nastala kao nastavak televizijskog kabarea Ko vam dade termin čiji su autori i voditelji Zorana i Nenad.
Očekujte mnogo više nego što možete i slutiti…
Stariji znaju ko je Jelica Sretenović, koja briljira i u ovoj komediji. Niggora mlađi znaju kao muzičara, iznenadićete se kad vidite da je Igor Lazić i dobar glumac.

Tandem Zorana Pavić i Nenad Škundrić dobro funkcionišu kao tim već godinama u TV emisiju „Ko vama dade termin“. Zorana pored jasnog dara za muziku ima i veliki talenat za glumu, odličan je zabavljač i sjajno imitira.
Nenad Škundrić je veliko iznenađenje sa talentom da uđe u lik, tako da izgleda kao da uopšte ne glumi i zaista uživa u tome što radi?
Jedna glumačka legenda, dvoje izuzetnih iz sveta muzike i jedan televizijski voditelj – glumci u komediji. Kako to može?
I tek kako može! I to bez raskošne scenografije, uz komične kostime, dobar tekst i već pomenutu izuzetnu glumu, ovo je predstava koja se ne propušta!.
Tekst i režiju predstave potpisuje Semir Gicić.

NIŠ, DOM VOJSKE
10. april 2019. 20h

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save
Cena ulaznica:
600 dinara
(parter i I-III red balkon)
500 dinara
(IV-IX red balkon)
Rezervacije:
063/490-460
(radnim danima od 8-16h)