Povoljnija cena Kompleta za Parter do nedelje, 7. jula! – DŽEZ LETOVANJE NA NIŠVILU ZA 99 EURA!

Do nedelje, 7. jula aktuelna je promo cena Kompleta ulaznica za Parter od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru. Od ponedeljka, 8. jula, Kompleti za Parter koštaće 3.500 dinara, Polukompleti za Parter 2.000 dinara, a Pojedinačna ulaznica za Parter iznosiće 1.500 dinara!

Inače, u prodaji su sve kategorije ulaznica i za Tribine i to po sledećim cenama:

Komplet ulaznica 4.000 dinara

Polukomplet ulaznica za dva dana 2.500 dinara

Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara

VIP Komplet ulaznica (VIP Tribina) 5.000 dinara

VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) 2.000 dinara

Ulaznice za Tribine se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs 

Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners

https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-488

Takođe, od ponedeljka, 8. jula moguće je uplatiti “Džez letovanje” za samo 99 EURA, tj. 11.700 RSD, direktno na račun Nišville fondacije! Ovaj paket podrazumeva Komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta na bazi punog pansiona (tri obroka dnevno) u studentskom domu (dvokrevetne sobe) kod tehničkih fakulteta – Gradsko Polje bb, u neposrednoj blizini niške Tvrđave. Uplatu izvršiti na žiro račun 160 – 551361 – 37 (Banka Intesa), a potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4.avgusta na e-mail adresu ticket@nisville.com , sa koga će Vam biti potvrđena rezervacija. Preuzimanje Kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Press centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18h).

Foto: Magic Foto

Predstojeće izdanje niškog jazz festivala biće jubilarno, 25. po redu pod nazivom Nišville jazz festival, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8 do 11. avgusta između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com