Prva bubnjarska radionica u okviru desetog, jubilarnog Drum Dum Festa

UG “Muzička komunikacija” s velikom radošću najavljuje prvu bubnjarsku radionicu u okviru desetog, jubilarnog Drum Dum Festa.

Veliki prijatelj festivala, koji je svojim nastupima od samog početka podržavao DDF priču, jedan od najboljih bubnjara današnjice, profesor na prestižnom Berkli koledžu, Marko Đorđević je, nakon par godina, opet sa nama. (https://college.berklee.edu/people/marko-djordjevic)

  1. avgusta u dvorištu Centra za stručno usavršavanje (preko puta OŠ „Svetorzar Marković“) Marko će za sve kolege bubnjare održati Drum Dum Workshop, a s obzirom da svi koji su bili na njegovim prethodnim radionicima, znaju kako on to radi, sa sigurnošću garantujemo izuzetan muzički događaj i za sve druge ljubitelje muzike i ritma.

Ulaz se, kao i svih godina do sada, neće naplaćivati, ali su organizatori odlučili da ovog puta propusnica za događaj bude pomoć za naše mlade sugrađane kojima je naša podrška neophodna. Na ulazu će moći da se donira novčani prilog ili pošalje SMS za pomoć petogodišnjoj Anastasiji Janaćković,koja se bori protiv teškog oblika tumora na mozgu (inače ćerkici našeg prijatelja, muzičara koji je više puta nastupao na DDF-u i pomagao nam oko organizacije festivala) i dvadesettrogodišnjem Josifu Stamenkoviću, našem mladom sugrađaninu, kome je potrebna operacija srca u inostranstvu.

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo sve naše sugrađane koji će prisustvovati ovom događaju, da se pridržavaju propisanih mera zaštite.

Ujedno vas podsećamo da su raspisani kokursi za najbolju fotografiju „Objektivom kroz muziku“, za takmičarski deo „DDF teens“ i za volonterski tim Drum Dum festivala. Linkove i sve informacije možete pronaći na našem sajtu www.drumdumfest.com

Dragi prijatelji, dobrodošli na prvu radionicu u okviru desetog bubnjarskog festivala i na druženje sa izvanrednim Markom Đorđevićem.

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1085/anastasija-janackovic

 

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1083/josif-stamenkovic