AMIRA MEDUNJANIN 10.FEBRUARA U NIŠKOM DOMU VOJSKE!

“Kraljica sevdaha” ponovo u Nišu!

AMIRA MEDUNJANIN 10.FEBRUARA U NIŠKOM DOMU VOJSKE!

Zbog velikog interesovanja za prethodni koncert koji je održan 16.novembra 2023, (i rasprodat 35 dana unapred!), Amira Medunjanin nastupiće ponovo u Nišu u subotu, 10.februara 2024 u renoviranoj sali niškog Doma Vojske, sa početkom u 20h.

To će biti lep uvod u ovu 2024. godinu, sa obzirom na to da je za Amiru i sve poštovaoce njenog dela i glasa prošla godina bila puna muzike – koncerti širom Evrope, i te kako uspešna turneja po Srbiji.

„Kraljica sevdaha“ ili „Bosanska Bili Holidej“, kako je mnogi zovu, Amira Medunjanin je pred nastupe u Čačku i Nišu izjavila:

Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo. Nadam se da ćemo se družiti lepo nakon dugog vremena u Čačku„.

Čačani i Nišlije uživaće u dvočasovnom muzičkom opusu dive magičnog glasa, a „Ako znaš bilo što“, „Pjevat ćemo šta nam srce zna“, „Što te nema“, „Moj dilbere“, „Sejdefu majka buđaše“… samo su neka od dela koja će odzvanjati salama i unositi toplinu ljudima u srca.

Kako je jednom prilikom Medunjanin rekla da je „muzika najbolji mogući lek“, nema sumnje da će i na ovim koncertima, kao i na većini njih, mnogi plakati, smejati se, uživati, „odleteti“ u neku drugu dimenziju i izaći iz sale sa „mirom u duši“.

Pored mnogih koncerata koji su održani prošle godine, Amira nas je obradovala i još jednom informacijom koju nestrpljivo čekamo: „Pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti“.

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin za subotu, 10.februar u Domu Vojske mogu se kupiti po ceni od 1.800 rsd za Parter i 1.600 rsd za Balkon na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka https://tickets.rs/event/amira_medunjanin_10599