Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija

Turistička organizacija grada Leskovca će, pod pokroviteljstvom grada Leskovca u subotu, 13. januara 2024. godine organizovati manifestaciju „Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija“.

U okviru proslave dočeka pravoslavne Nove godine, umesto tradicionalnog večernjeg koncerta sa popularnim izvođačima, na gradskom trgu u terminu od 12 do 15 časova  biće organizovan program namenjen našim najmlađim sugrađanima i njihovim porodicama.

Na nekoliko punktova nastupaće cirkus animatori za decu iz Novog Sada (velika zimska kraljica i dva Deda mraza i mrazica koji će u atraktivnim kostimima na štulama dočekivati decu, praviti interaktivnu animaciju i fotografisati se sa publikom) žongleri i klovnovi iz Severne Makedonije, mađioničari, crtači po licu, maskote iz aktuelnih crtanih filmova.

Novogodišnju čaroliju će upotpuniti i ulepšati predstava „Crvenkapa“  niškog Pozorišta lutaka i koncert Ivane Peters, nekadašnje članice grupa „Tap 011“ i  “Negativ”, koja je danas poznata po svojim performansima i izvođenju dečjih pesama. Koncert će trajati od 14 do 15 časova.

Ovo je drugi put da se u našem gradu organizuje novogodišnje slavlje u ovakvom formatu, a Turistička organizacija grada Leskovca poziva svoje sugrađane  da 13. januara 2024. godine dovedu svoje mališane na gradski trg i da svi zajedno uživamo u ovom jedinstvenom spektaklu.

“U pravom novogodišnjem ambijentu, uz topao čaj koji će se besplatno služiti, dobru zabavu i osmeh svako će pronaći delić svoje praznične radosti”.