Bioskop LKC-a: Repertoar do 13.03.2019.

Film: KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3
Format: 3D
od 07.03. do 13.03.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: akcija, avantura
Trajanje filma: 104 min.
Režija: Dean DeBlois
Sinhronizovano

SADRŽAJ
Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Film: REPLIKE
Format: 2D
od 07.03. do 13.03.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: krimi, misterija, naučna-fantastika
Trajanje filma: 107 min.
Režija: Jeffrey Nachmanoff
Uloge: Keanu Reeves, Alice Eve, Emily Alyn Lind…

SADRŽAJ
Poznati naučnik Villiam Foster, čiji su supruga i troje dece poginuli u saobraćajnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege naučnika Eda Vitla, odlučuje se na rizičan eksperiment – repliciranje njihovih tela. Ništa ga neće zaustaviti u tome, čak i ako mora ići protiv policije, ali i zakona fizike.

Film: ZELENA KNJIGA
Format: 2D
od 07.03. do 13.03.2019.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: drama
Trajanje filma: 130 min.
Režija: Peter Farrelly
Uloge: Viggo Mortensen, Mahershala Ali…

SADRŽAJ
Zasnovan na istinitoj priči, film prati neobrazovanog ali dovitljivog izbacivača italo-američkog porekla koji postaje vozač afro-američkog klasičnog pijaniste na turneji po koncertnim dvoranama širom američkog Juga, 1960-ih godina. Na tom putu, dvojica potpuno različitih ljudi suočavaju se sa nepravednošću američkog sistema i stiču poštovanje prema talentima onog drugog, kao i snagu da se zajedno odupru nevoljama. Rađa se prijateljstvo i razumevanje koje će promeniti njihove živote…