Bioskop LKC-a – Repertoar od 17.01. do 22.01.2019.

Film: SNEŽNA KRALJICA – SVET OGLEDALA
Format: 3D
od 17.01. do 22.01.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Žanr: animirani, komedija, avantura
Trajanje filma: 80 min.
Režija: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Sinhronizovano

SADRŽAJ
Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

Film: TAKSI BLUZ
Format: 2D
od 17.01. do 22.01.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 250 din.

Žanr: komedija
Trajanje filma: 95 min.
Režija: Miroslav Stamatov
Uloge: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković…

SADRŽAJ
Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Film: SVI ZNAJU
Format: 2D
od 17.01. do 23.01.2019.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Žanr: drama, misterija, triler
Trajanje filma: 132 min.
Režija: Asghar Farhadi
Uloge: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín…

SADRŽAJ
Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.