Bioskop LKC: Repertoar do 19.03.2019.

Film:  LOS BANDO

Format: 3D
od 14.03. do 19.03.2019.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Trajanje filma: 104 min.

Žanr: komedija

Režija: Christian Lo

Uloge: Tage Johansen Hogness, Jakob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger…

Sadržaj:

Sve što imaju pred nacionalno takmičenje mladih bendova je zaljubljeni gitarista i želja da pobede na takmičenju! Nedostaje im pevač. Tačnije rečeno – dobar pevač. Jer onaj koga imaju ne ume da peva. Fali im i basista, a i njega lako zamenjuju devetogodišnjakinjom na violončelu. I u momentu kada u sred putovanja pomisle da imaju najboljeg vozača na svetu saznaju da i on u stvari – nema vozačku dozvolu jer čak nije ni punoletan. Ipak, iako su u celu priču ušli kao grupa autsajdera, svako sa svojim ličnim problemom, iz nje izlaze kao pobednici. Ni prvi ni poslednji bend koji proba u tatinoj garaži, ali ovaj je potpuno neponovljivi Los bando Immortale!

Film:  KAPETAN MARVEL

Format: 2D
od 14.03. do 19.03.2019.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Trajanje filma: 128 min.

Žanr: akcija, avantura

Režija:  Anna Boden, Ryan Fleck

Uloge: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn…

Sadržaj:

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Film: ŠAVOVI

Format: 2D
od 14.03. do 20.03.2019.
Projekcije filma od 21.15h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Trajanje filma: 97 min.

Žanr: drama, triler

Režija: Miroslav Terzic

Uloge: Snežana Bogdanović, Marko Baćović, Igor Benčina…

Sadržaj:

Scenario za „Šavove“ je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je već skoro dve decenije tražila svog „mrtvog sina“.
Ona se bori sa upravom bolnice i lekarima, policijom, sudovima i opštinskim zvaničnicima, kako bi dobila ispravu o smrti koja bi dokazala gde je pokopan njen novorođeni sin. Posle skoro dvadeset godina, ona veruje da je svog sina našla u prigradskom naselju udaljenom 15 kilometara od Beograda.